Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Covasna

Tabere tematica

Tabere tematice

2019

​Metodologie tabere tematice

 


2017

Metodologie tabere tematice

 


2016

Metodologie tabere tematice

 

 


Metodologie tabere tematice

Ce sunt taberele tematice?
Taberele tematice sunt minivacanţe (7 zile, 6 pensiuni complete) care se desfăşoară în centrele de agrement aflate în administrarea Ministerului Tineretului şi Sportului prin Direcţii Judeţene pentru Sport şi Tineret, în care elevii beneficiază de programe de educaţie nonformală, pe o anumită temă, în vederea dezvoltării unor abilităţi şi competenţe complementare celor oferite în cadrul sistemului de învăţământ. Activităţile recreative se întrepătrund cu cele educaţionale urmărind socializarea şi relaţionarea grupului.
Cui se adresează?
Taberele tematice se adresează elevilor din învăţământul primar, gimnazial şi preuniversitar. Aceştia vor achita contravaloarea serviciilor de cazare, masă şi transport, iar Ministerul Tineretului şi Sportului le va oferi serviciile şi materialele educativ-recreative specifice tipului de tabără ales.
Cum pot să mă înscriu?
Înainte de vacanţa de vară, Ministerul Tineretului şi Sportului va anunţa pe site Calendarul Taberelor Tematice (Direcţii Judeţene pentru Sport şi Tineret/Centru de agrement/perioadă/tematică). În funcţie de abilităţi şi preferinţe, elevii vor contacta fie Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret din judeţul din care provin, fie Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret care organizează tabăra în care doresc să participe.

Sport

Tineret

Image